Translate

יום שישי, 31 באוקטובר 2014

#16 כריך מהיר ביום סגריר

עוף צלוי עם רוטב סאטה


שישי גשום, אחרי סיבוב סידורים קניות ועצירה מוקדמת מידי בבר יין...

הגענו לצומת דרכים (רמזור) ועלתה השאלה מה לצהריים?, אחרי שעברנו על כמה דברים כולל הליכה לישון רעבים מצאנו שמשהו ברוטב סאטה, אותו רוטב בוטנים חום, זה מה שאנחנו רוצים לאכול.


הבעיה בהכנת רוטב סאטה שהוא דורש לא מעט מצרכים, ולא מעט עבודה, ביחס ישיר לסבלנות והכוח שהיו לנו באותו הרגע, אז אחרי שסרקנו את המדפים אצל הקצב, מצאנו משחת רוטב סאטה הולנדית (הם מכניסים שם הכול לסאטה) עם הוראות הכנה סבירים ביחס לגודל התווית.

מה צריך:

קישוא.
4 פרוסות בייקון למי שמעוניין. 
2 שניצל מחזה עוף.

2 ג'בטות.
רוטב סאטה.
ולזכור לצלם לפני ההכנה.

הכנה:

את הקישוא חתכנו לארבע רצועות וצלינו על מחבת.
את הבייקון צלינו במקביל לקישואים למצב קריספי רך.
השניצלים המלחו מעט ופיזרנו עליהם עשבי טיבול יבשים (פטרוזיליה וזרעי כוסברה טחונים).
רוטב הסטה (בדיוק זה שבתמונה), הכנו בסיר קטן ע"פ הוראות יצרן בגב האריזה, יש המון מתכונים ברשת, אבל יש גם מוצרים מוכנים טובים עניין של זמן.

הכריך:

אחרי שהכול מוכן זה דיי פשוט
שמים הכול בג'בטה ע"פ מה שנראה לכם, על הכול מורחים בנדיבות רוטב סאטה, למי שחסר מעט חריף אפשר להוסיף רוטב סרירצ'ה, וזהו.
בתאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה