ירקות בגריל, עם גבינה בולגרית.
ככה זה כשמתחשק בבוקר גשום כריך מהיר, חם וטעים.תמיד טעים!
כריך פשוט ללא יומרות, הכנה של ממש כמה דקות לקח יותר זמן לצלם מלהרכיב, אבל הרגשנו מחויבים לחלוק איתכם.
מה צריך:
עגבניהקישוא
פלפל
גבינה בולגרית
בגט
את העגבניה והקישוא פורסים לפרוסות עבות
בנוגע לפלפל, אנחנו היינו בטוחים שהוא לא חריף, אבל הוא היה לוהט, התגברנו, בכול מקרה ניתן להמיר בבצל... אם אין לכם דייט לוהט (לנו היה) ולמען האמת ברשימה ארוכה של ירקות פשוט לקחת משהו שמתאים לכם.
גבינה, אפשר פרמג'ן או אפילו צהובה, ואם אין גם וגם אתם יכולים למרוח איזו גבינת שמנת או קוטג' (או לוותר)
לחם, שוב היה לנו בגט מאתמול, כל לחם אחר יעשה את העבודה.
הכנה:

ללא מלח או פלפל שחור, טעם של ירקות צלויים זה הדבר הכי טעים והכי מובחן אל תהרסו אותו עם מלח.
את הבגט (או כל לחם אחר) אפשר לחמם מעט לפני.
בסיום הצליה, כל שנשאר זה להכניס את הירקות לבגט ולאכול.
עכשיו אפשר להתחיל את היום
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה