14 הוא כריך סלט עוף.
בוקר טוב, אתם הלומי אלכוהול מאתמול ועדיין מצטערים שאכלתם יותר מידי
בארוחת שישי אצל אמא, וככה אתם מוצאים את עצמכם עם ארגז פולקה במקרר... אתם יודעים
שזה ילך לפח עוד 5 שבועות (תכלס הוא ילך לפח בכוחות עצמו), פשוט תכינו סלט עוף, ככה לא תשקרו לאמא שלא אכלתם את זה, וככה תשקרו לה שזה היה ממש טעים כשחיממתם במיקרו.מה שהתחיל מעוף צלוי שהוכן לארוחת ערב, סיים בקופסא כסלט עוף שהחזיק כמה ימים במקרר.

אל תצלו עוף במיוחד עבור זה, קחו שאריות מארוחת שישי של אמא, או ממרק העוף של סבתא (כן גם עוף מכובס של סבתא לוקח).
אז אנחנו לא מסבירים איך עשינו את העוף זה ממש לא מעניין, ואם כן שלחו לנו מייל נענה לכם בפרטי.
הכמויות המצויינות תואמות לכמות העוף שהייתה לנו, נדרשת כאן מידה של איזון בין המרכיבים וזה עניין של טעימה, תחושה וטעימה חוזרת.
מה צריך:

600 גרם נטו עוף, ללא עצמות, עור, סחוס וכול חלק אחר...
3 גבעולי סלרי
5 מלפפונים כבושים (אנחנו לקחנו בחומץ)
1 בצל סגול
צרור פטרוזיליה
מיונז
חרדל
כף משחת קארי ירוק
מה עושים:
קוצצים הכול לקערה אחת, ואז מתחילים להוסיף את המיונז עד לקבלת מרקם אחיד ולא מתפרק.
עכשיו צריך לבחור או חרדל או קארי ירוק, אנחנו חילקנו לחצי ושמנו מעט מכול דבר, יצא יופי.
בכריך הזה אין יותר מידי מה להוסיף לדעתנו
אכלנו עם מלא מלפפונים כבושים, הכי טעים!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה