Translate

הפרויקט


יש לנו חיבה לכריכים, עם שילוב נכון של מרכיבים, נדיבות, חומרי גלם טובים וטיפה זמן אפשר ליצור כריכים מצוינים.

חיפשנו לא פעם אחרי אתר או בלוג שירכזו רעיונות לכריכים טובים, רק כריכים.
אבל לא מצאנו, כמובן שבכול אתר יש גם איזה כריך אבל לא משהו ממוקד, אז החלטנו לקחת על עצמנו את הפרויקט.

כריכים נתפסים כצורת אכילה לא מחייבת, לפעמים חפוזה. המון כריכים פשוט לא מושקעים, אתם עוד שנייה מחוץ לדלת וחייבים לאכול משהו, או שחוזרים מהעבודה ואין כח להכין משהו מורכב. 
כריך הוא פתרון טוב ולמראת שלא תמיד יש כח, כמה דקות של הכנה יכולים לעשות הבדל משמעותי בין שתי פרוסות עם גבינה צהובה לארוחה באמת טעימה.

אנחנו אוהבים כריכים מורכבים, ולרוב יש לנו במקרר המון ירקות, ימי שישי ושבת מוקדשים לבישול מרוכז (לא חובבי מזון מתועש) ככה שאנחנו תמיד מצליחים להרכיב משהו טעים.

קניות שבועיות אנחנו מפצלים, סופר למוצרי בסיס, שוק לירקות, בשר ונקניקים במעדניה ספציפית שאנחנו סומכים עליה בעיניים עצומות.
אנחנו לא נפרסם מוצר או מקום מסויים, אם אתם רוצים המלצות אתם יותר ממוזמנים לכתוב לנו ונשמח לתת המלצות.

אנחנו נשתדל לפרסם שני מתכונים במהלך כל סופ"ש, אחד מורכב אשר לרוב הכריך יגיע כ"מוצר לוואי" (בכול זאת קילו שניצלים, מאפשר לקחת אוכל לעבודה כמה ימים אחר כך).
ואחד מהיר יותר או קל הכנה, לפעמים משאריות סופ"ש או אוכל שהבאנו מארוחת שישי אצל ההורים (כן אנחנו עושים את זה)

אנחנו ננסה הכול, אבל לא נפרסם כריך לא מוצלח.

ויש לנו תוכנית לבדוק כריכים מאתרים עיתונים וכו... לנסות אותם באמת ולהגיד כמה זה טוב.
ואולי לפתוח טאב מיוחד לממרחים... אולי.

ננסה לתת לכול כריך כוכביות ואופציות תוספת, כל מה שאנחנו מכינים אנחנו גם אוכלים, או מזמינים חברים לאכול איתנו.

כריך זה הכתום החדש! תשקיעו בו.