שישי צהריים והרוסטביף ששינה את חיי
שישי צהריים לפני שנ"צ זה הזמן לכריך טעים, עסיסי ומרגיע, אז רוסטביף חם מהמחבת ובירה עזרו לנו להתגלגל לשינה עמוקה.
הדרך הפשוטה כדי להצליח לקבל מזון מעולה בכללי וכריכים טעימים במיוחד היא להסביר לקצב, ירקן, חלבן או אמא מה אתם רואים בחזונכם. במקרה הזה שפכנו את לבנו מול הקצב, והסברנו קצרה מה אנחנו הולכים להכין.
כל מה שרצינו הן פרוסות דקות ועסיסיות של בשר מפולפל וממולח צלוי על מחבת חריצים (חדשה, תודה.) עם ממרח פסטו טרי וראשי ארטישוק בגריל.
זהו, פשוט וצנוע.
הקצב לקח נתח טרי של רוסטביף, פרס פרוסות דקות ושלח אותנו לדרכנו. (כמובן אחרי ששילמנו גם על קופסת ראשי ארטישוק)
מה צריך:
מחבת צליה רצוי עם חריצים4 פרוסות לחם
4 פרוסות בשר דקות
4 ראשי ארטישוק
ממרח פסטו - יש הוראות בלשונית ממרחים.
ו- 4 דקות הכנה פנויות
ההכנה:

בינתיים מניחים את פרוסות הבשר על משטח חיתוך מפזרים מעט פלפל שחור גרוס על כל אחד ומלח גס, נותנים לחיצה עם האצבעות על כל אחד כדי שיתאחדו...
את הארטישוק פורסים.
כשמשני צידי הלחם ישם פסים חומים ויפים, מקבלים מחבת לוהטת כמו שצריך ועוברים לצלות את הבשר

הפרוסות דקות ואתם לא רוצים סוליה, אז הצליה היא קצרה ומהירה, 5 שניות מכל צד גג, ככה תקבלו בשר עסיסי חם וטעים.
כשסיימת לצלות את הבשר, מניחים מייד על הלחם, הוא כבר יספוג את הנוזלים.
מפזרים מעט פסטו, כמה פרוסות ארטישוק. ואפשר להתחיל לאכול.
אפשר לפזר גם פרמז'ן, הגבינה תוסיף טעם מצויין אבל לנו נגמר...
אז שתינו בירה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה