Translate

יום שבת, 13 בספטמבר 2014

#5 כריך סלט טונה




סלט טונה הכי בקטנה

אפילו יותר מהיר מסלט ביצים, הכנה זריזה, ולמען האמת זה יצליח (כמעט) בכול קומבינציה.

פוסט קצר עם תהיות על ים



מצרכים:

2 פחיות טונה (שמן או מים עניין אישי, אנחנו לא סובלים בשמן)
2.5 כפות מיונז (גם כאן עניין שלכם איזה, אנחנו לוקחים רגיל לא לייט)
2 גבעולי בצל ירוק
3 מלפפונים כבושים
2 גבעולים קטנים של שמיר
4 עלי נענע

הכנה:

את כל הירוקים קוצצים דק, מסננים את הטונה ומוסיפים לקערה, על זה את המיונז ולערבב עם מזלג.

עורמים על פרוסות לחם, אפשר להוסיף רצועות עגבניות מיובשות או פרוסות עגבניה טריה, אפשר להוסיף פרוסות מלפפון כבוש (אנחנו מחבבים בחומץ), רצועות בצל ירוק למי שממש חייב (אנחנו) או אירית.

הצעות לשיפור:
הנענע מוסיפה טוויסט נעים בכול ביס, ואז חשבנו שאולי אפשר היה להוסיף מעט ג'ינג'ר מגורד (אולי רבע כפית) או כמה עלי בזילקום ולהוריד את העגבניות המיובשות.

אנחנו כבר אכלנו והיינו שבעים מכדי לנסות את החברה הנ"ל.

בפעם הבאה
בנוגע לים, הלכו לשוט, אמיתי.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה